• Dynalinq Workflow Suite (DWS)

Dynalinq Workflow Suite (DWS)

Samenvatting

De Dynalinq Workflow Suite maakt implementaties van complexe processen succesvol. De DynaGroup enabler bij procesautomatisering die gebruik maakt van flexibele standaard modules. Door de krachtige beheer- en uitbreidingsmechanismen blijft de automatisering van processen met DWS altijd voorop lopen.

Introductie

De succesvolle dienstverlening van de DynaGroup (unieke oplossingen voor unieke klanten) is o.a te danken aan de krachtige IT die Dynalinq (100% dochter) levert. Als leading innovator heeft Dynalinq ruime ervaring met succesvolle automatisering van complexe processen voor top-tier klanten in diverse branches. De filosofie van procesautomatisering via herbruikbare en configureerbare bouwstenen vormt het fundament van onze Dynalinq Workflow Suite.

DWS, de enabler

Implementatie van nieuwe diensten of nieuwe manieren van werken is voor DynaGroup dagelijkse kost. Hierbij is, naast het menselijk component en de supply chain zelf (bijvoorbeeld warenhuis, logistiek, of fulfillment), de realisatie van de benodigde IT een onmisbare schakel. Verschillen in producten, diensten en organisatorische inrichting maken iedere implementatie specifiek. Toch levert Dynalinq binnen deze diversiteit de volgende deliverables:

  • Snelle en hoogkwalitatieve realisatie; gebruik van volledig te configureren standaardbouwstenen bieden een maatwerkoplossing met alle voordelen van generieke componenten.

  • Betrouwbare technologie; gebaseerd op Microsoft technologie ondersteunt DynaGroup al jarenlang meer dan tevreden klanten.

  • Meegroeien met klantwens; door de modulaire opzet is de oplossing uitbreidbaar naar elke gewenste scope en diepgang.

  • Eenvoudige en veilige integratie met klantomgeving; door slimme architectuur minder complexiteit bij integratie van meerdere omgevingen.

  • Kanaalonafhankelijk; of u uw diensten en producten levert in de winkel of met indirecte partners via het internet of telefoon, het maakt niet uit. DWS is kanaalonafhankelijk en zorgt voor de optimale orkestratie.

Implementaties

De kracht van onze suite ligt o.a. in de eenvoud. Een standaardimplementatie van de Dynalinq Workflow Suite bestaat uit 3 basisstappen:

  • Stap 1: Definieer het gewenste bedrijfsproces.

  • Stap 2: Configureer de standaardmodules en eventuele integratie met externe modules.

  • Stap 3: Parametriseer de individuele bouwstenen en de Business Logics (Rule Engine).

Opbouw

Dynalean Workflow SuiteDe krachtige realtime te sturen workflow engine definieert en effectueert processen. Versiebeheer van (deel)processen is standaard. De DWS legt business logica vast in begrijpelijke taal die door een Rule Engine wordt geeffectueerd. De EAI module (Enterprise Application Integration) maakt integratie met andere systemen eenvoudig.

Via zowel een Thin Client (browser) als een rijke Windows Client ondersteunt DWS gebruikers. Deze combinatie maakt gebruik in alle omgevingen mogelijk. Ook standaard integratie met hardware voor bijvoorbeeld bar/QR-code scanning is mogelijk.

Smart modules & parametrisering

Een verzameling van standaardbibliotheken (modules) levert uitontwikkelde functionaliteit die voorziet in de gewenste informatievoorziening en proceslogica.

Een optimale balans tussen beheersbaarheid van parameters en flexibiliteit. Dit kan doordat DWS instellingen automatisch overneemt maar ook, als dat nodig is, bijzonderheden vastlegt. Simpel maar effectief. En passend bij het karakter van DWS: een no-nonsens oplossing die gewoon levert.

Wij nodigen u graag uit om verdere mogelijkheden te bespreken.